March 16 : Unity Through Food and Conversation – Den Haag

In het kader van dialoog, inclusie en expressie uitnodigen we jullie graag uit voor één of meer avonden binnen een reeks van vier debatavonden in maart. Tijdens deze avonden zullen we debatteren over stellingen die ons met mogelijk met elkaar kunnen verbinden . Dit zal gebeuren onder het genot van een maaltijd.

In het project Joint Roots, Joint Dignity hebben we jongeren met Afrikaanse roots uit het hele land debattrainingen gegeven. Deze trainingen waren in het kader van discriminatie en inclusie.
Het doel was om jongeren te empoweren en ze tools mee te geven om zich op constructieve wijze uit te kunnen spreken. Als afsluiter van het project organiseren we een viertal lokale debatavonden om samen met deze jongeren en anderen uit de omgeving in gesprek te gaan over hoe we een inclusieve samenleving kunnen creëren. Het doel van deze avonden is verbinding.

Bijdrage van:
Olave Basabose

Moderators:
Melanta Ayon & Sophie Kwizera

Deze avond is gratis, maar reserveren is verplicht in verband met het eten.
Reserveer hier: https://goo.gl/forms/IIzl2TJUNvEeLx7x2

Overige avonden:

Rotterdam: 15 Maart 2018 – 19:00 – 22:00 uur
Arnhem: 22 Maart 2018 – 19:00 – 22:00 uur
Amsterdam: 29 Maart 2018 – 19:00 – 22:00 uur

Deze avond is mede mogelijk gemaakt door: IDEA NL, Het Ministerie van Sociale Zaken, Africa Studie Centrum, CCola, Erasmus+, The Hague Peace Projects

 

Leave a comment